+34 928 56 07 12 info-booking@colinamar.com

Fortrolighedspolitik på Colina Mar

 

COLINAMAR, informerer i overensstemmelse med lov 15/1999, af 13 december til beskyttelse af personoplysninger, ud over dens selvpålagte etiske standarder, dig om behandling, der vil give de personlige data, som du frivilligt giver os ved adgang til at vores hjemmeside til at bruge nogen af de tjenester, som COLINAMAR har via online.

COLINAMAR har vedtaget de tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at undgå tab, misbrug, ændring, uautoriseret adgang og tyveri af data, under hensyntagen til det teknologiske stade.

Adgang, annullering, berigtigelse og oppositionens rettigheder kan udøves ved skriftlig, med bevis for identiteten af andrageren, for COLINAMAR Institut for adresse via din mail management@colinamar.com

 

Samling af dataformularer

Brugeren samtykker udtrykkeligt i, at integreringen af oplysninger til filer hvis ejer og leder er COLINAMAR, og hvis formål er kontrol og forvaltning af de nødvendige tjenester, samt at informere dig om nye produkter og tjenester, der er af interesse . Brugeren accepterer også inkorporering af nye services Portal at COLINAMAR kan sættes ind på nogen tid, samt ændring af kendetegnene, priser og andre betingelser af allerede eksisterende tjenester.

Brugeren kan til enhver tid afmelde dig som bruger af portalen, mens denne beslutning kan have tilbagevirkende, at kommunikere det til colinamar2003@yahoo.es, eller i givet fald, via automatiske systemer gjort tilgængelige på portalen. Alle oplysninger leveret af brugere via formularer på portalen til ovennævnte formål, eller enhver anden skal være sandfærdige. Til dette formål garanterer brugeren ægtheden af alle data fremsendes og vil holde oplysningerne til COLINAMAR helt opdateret, så den reagerer på alle tidspunkter til den faktiske situation for brugeren. Under alle omstændigheder er brugeren alene ansvarlig for falske eller ukorrekte manifestationer, der gør og skader på COLINAMAR eller tredjemand for oplysningerne.

 

Optagelsen af deres data i forretningsprocessen

Brugeren udtrykkeligt samtykker i, at indarbejdelsen af oplysningerne til behandlinger ejes og er erhververen af web, og hvis formål er at administrere køb og anmodninger. Brugeren kan alle gange udøve rettigheder ovenfor, medmindre en sådan beslutning kan have tilbagevirkende kraft, ved at kommunikere det til den angivne post. De oplysninger, som brugeren gennem former for ovennævnte formål, eller enhver anden skal være sandfærdige. Under alle omstændigheder er brugeren alene ansvarlig for de falske eller ukorrekte manifestationer, der udfører og skader på den virksomhed eller tredjemand for oplysningerne.